Известие

Collapse
No announcement yet.

Зимни гуми сезон 2010/2011

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Снощи си направих експеримент с новите Мiichelin A4 към 19ч. при -7 на паркинга на един хипермаркет върху заледен скреж.Едва, едва се врътка, човек не може да изкефи като хората - прекалено стабилна беше колата.
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
    sigpic

Comment

ми колеги аз вчера сложих континентал 225/45/17 модела им е 2009 година и за момемента сам страшно доволен, вчера ръчках на сняг газ спирачки набира се спира страхотно пробвах се за да занесе малко трудно става но се получава за тези 24 часа който сам вече със зимни страшно доволен сам и има огромна разлика между летните и зимните. ТУк имаше някакъв спор за тях ми аз по добре човек да си сложи зимняка, че не се знае какво го чака отпред...../.

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщение
        Аз съм карал за кратко 10-годишни зимни гуми и мога да се подпиша с двете ръце, че на сняг са около 700-800 пъти по-добри от най-скъпата лятна гума.
        При тези метео условия да караш с летни гуми е престъпление.
        Стаж зад волана 18 години и някой друг километър пробег.
        прав си колега!

с летни може да се кара,но внимателно,а ако е пълна с багаж и пътници колата и закъсаш щото е непочистен баира,слизаш и вадиш веригите,никога не съм закъсвал,щото съм подготвен.ама е гадно градския снегорин да те чака 10мин,докато сложиш синджирите.
        brava 1.4 sx
        alfa 156 1.8

Comment

Working...
        X